Portfolio

Bekijk ons werk

Online marketing NextDoorMedia

Door onze jaren ervaring hebben wij een groot portfolio met al meer dan 100 geleverde projecten. Hieronder vind je er een greep uit ( 43 stuks). Laat je overtuigen door het unieke karakter van ieder van deze projecten. Wij gaan ook graag voor jou aan de slag.

Neem contact op

Ten Have Vloeren

Ten Have Vloeren

www.tenhavevloeren.nl

Complete responsive website + Referenties

Voor vloeren in Deventer en omgeving, kun je het beste terecht bij Jaap ten Have! Passie voor het vak, meer dan 15 jaar ervaring en een nuchtere, doeltreffende aanpak maken dit bedrijf uniek!
Toe aan een nieuwe, moderne website, nam Jaap contact met ons op. In goed overleg hebben we deze ontworpen en gemaakt en zijn beiden trots op het resultaat!

Jaap en Brenda: “ Tim heeft ons vakkundig en super goed geholpen. Het resultaat is super geworden! Wij hebben zelf bijna geen verstand van zaken. Alles ging in goed overleg en uitleg was ook nooit te veel. Nogmaals bedankt!

Bezoek deze website
Cafe De Bisschop

Cafe De Bisschop

www.debisschopdeventer.nl

Complete responsive website

Café De Bisschop op de Brink in Deventer. Dé plek voor borrelen en uitgaan in Deventer Centrum. We zijn trots dat we voor deze plaatsgenoot een nieuwe website hebben mogen ontwerpen en maken. Door echt maatwerk een volledig eigen sfeer en stijl, passend bij deze uitgaansgelegenheid.

Rhandy: “ Enorm tevreden over Nextdoormedia. Erg prettige samenwerking gehad met een enorm goed resultaat. Handig in gebruik, ook voor mensen die wat minder technisch zijn. Tim is super begaan en werkt professioneel. Dikke 5 sterren!

Bezoek deze website
myNewLife

myNewLife

www.mynewlife.nl

Complete responsive website + Gastenboek

Nancy Valk is een gewichtsconsulente en stoppen met roken coach uit Deventer. Voor haar bedrijf myNewLife is deze nette, eenvoudige website gemaakt, passend bij haar visie en sfeer. Als extra functionaliteit is een Gastenboek gemaakt waar gemakkelijk reacties in geplaatst kunnen worden door tevreden klanten.

Nancy: “ Tim heeft een prachtige website voor me gemaakt. Hij weet heel goed door te dringen tot de kern van je bedrijf, en dat om te vormen tot een website die bij je past en je boodschap echt overbrengt. Door hem heb ik soms echt andere keuzes gemaakt vwb design en inhoud, heel constructieve input! Reageert erg snel op vragen, en geeft heel duidelijke uitleg. Ik ben een zeer tevreden klant!

Bezoek deze website
Optiek Colmschate

Optiek Colmschate

www.optiekcolmschate.nl

Complete responsive website

Na een aantal jaren van fijne samenwerking, is nu samen een compleet nieuwe website ontworpen, gemaakt en van inhoud voorzien.
Ook online is Optiek Colmschate nu weer helemaal van deze tijd.

Ina: “ Wij van Optiek Colmschate zijn erg tevreden over NextDoorMedia. Tim heeft voor de tweede keer een mooie website gemaakt, helemaal passend bij onze winkel. Tim heeft goeie ideeën en begeleidt ons goed om onze eigen ideeën te verwezenlijken. Als we vragen hebben of iets verandert willen hebben op de site, reageert hij ook altijd super snel. Meestal dezelfde dag nog. Erg fijn. De site is makkelijk hanteerbaar ook voor iemand die er minder verstand van heeft, oa kunnen we zelf makkelijk de teksten aanpassen, acties plaatsten enz. Al met al dus zeer aan te bevelen!!

Bezoek deze website
Newtral mouse

Newtral mouse

www.newtralmouse.eu

Complete responsive website + One-page + Meertalig

In opdracht van Backshop BV. is een website ontworpen en vervaardigt voor het promoten van de Microtouch Newtral Mouse, dé ergonomische muis. 
De website is gemaakt als one-page, waarbij alle informatie op één lange pagina staat waar d.m.v. het menu doorheen gescrollt kan worden. Ook is er een meertaligheid in gebouwd.

Alex: “ Uitstekende webdesigner! Tim heeft voor ons in korte tijd een moderne site gebouwd, die één van onze merken promoot. In meerdere talen en met een professioneel ontwerp.

Bezoek deze website
Van Italiaanse Bodem

Van Italiaanse Bodem

www.vanitaliaansebodem.nl

Complete responsive website + Webshop

Van Italiaanse Bodem levert Italiaanse streekproducten, rechtstreeks van lokale leveranciers.
In goed overleg is een webshop ontworpen en gemaakt, volledig in de sfeer en stijl waar Van Italiaanse Bodem voor staat.

Michel: “ NextDoorMedia heeft onze website volledig aangepast aan de huidige tijd. Dat is meer dan prima gelukt. Bedrijf denkt goed mee en komt met creatieve oplossingen en een website die super goed werkt op laptop en mobiel. We zijn hier zeer tevreden mee!

Bezoek deze website
Instain Installatietechniek

Instain Installatietechniek

www.instain.nl

Complete responsive website + Portfolio + Nieuws/Tijdlijn + Vacatures

Instain B.V. is een innovatief en flexibel installatiebedrijf in Deventer.
Na de naamswijziging van Steenbruggen naar Instain is in goed overleg een nieuwe website ontworpen en gemaakt met een unieke en eigen look en feel. 
De referenties, nieuwoverzicht in de vorm van een tijdlijn en vacaturepagina maken het geheel compleet.

Matthijs: “ NextDoorMedia heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. De website was het sluitstuk na een naamwijzigingstraject en moest in weinig tijd, vanuit niets, gebouwd worden. In combinatie met marketingbureau Thoast is er iets heel moois ontstaan. Tim kenmerkt zich door kritisch te blijven ook al is de druk hoog!

Bezoek deze website
Deventer Escape

Deventer Escape

www.deventer-escaperoom.nl

Complete responsive website + One-page + Online Afspraken

Deventer Escape heeft een originele en uitdagende escaperoom gebouwd waarbij de inrichting van de ruimtes zo goed mogelijk binnen de sfeer van het thema zijn uitgevoerd. Met jouw team moet je door middel van unieke en originele puzzels de weg vinden naar de uitgang van de ruimte. Door het online afspraken systeem kan eenvoudig online gereserveerd worden.
Na de eerste website enkele jaren gehad te hebben, is deze recent volledig vernieuwd. Hierbij is gekozen voor een one-page website, waarbij de meeste informatie op 1 lange pagina te vinden is.

Theo: “ Er was steeds ruimte om initiatieven en suggesties met elkaar uit te wisselen. Dan zorgde Tim ervoor dat dit snel, creatief en vakkundig in de website werd verwerkt. We kijken terug op een prettige samenwerking met als resultaat onze prachtige website. Voor de nabije toekomst zullen we zeker contact blijven houden om de website verder uit te breiden.

Bezoek deze website
Bessels Architecten

Bessels Architecten

www.bessels.com

Compete responsive website + Portfolio

Bessels Architecten is een gevestigde naam in de regio met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van architectuur, engineering en bouwmanagement. In goed overleg is een nieuwe, moderne website ontworpen en gemaakt, waarbij de projecten centraal staan. We zijn beiden trots op het eindresultaat!

Frederiek: “ Tim, je hebt ons op plezierige wijze naar onze nieuwe website begeleid. Je pro-actieve houding waarderen wij zeer. Wij zijn trots op het resultaat dat wij gezamenlijk hebben bereikt.

Bezoek deze website
Become Fit

Become Fit

www.become-fit.nl

Complete responsive website

Samen met Esther is deze nette website gemaakt. 

Esther: “ Ik ben uiterst tevreden met mijn nieuwe site become-fit.nl. NextDoorMedia heeft in een korte tijd een overzichtelijke en mooie site gemaakt. Mijn wensen en aanpassingen zijn naar tevredenheid en accuraat uitgevoerd, door Tim. Ik beveel NextDoorMedia van harte aan!!

Bezoek deze website

Samenwerken met NextDoorMedia

Dan kies je voor persoonlijk contact, blijvende betrokkenheid en ├ęcht maatwerk!

Heb je vragen, wil je support of een afspraak maken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, appen, sms-en, mailen of het formulier invullen. Wij staan voor je klaar!

contact@nextdoormedia.nl 06 4258 3210 /NDMwebsites @NDMwebsites /nextdoormedia /company/NextDoorMedia

Wij wijzen je op onze privacyverklaring