Portfolio

Hieronder ziet u een aantal van onze projecten.
De complete portfolio bestaat uit 5 pagina's, gebruik '<' en '>' om te bladeren.

1/5  >
QuickTraffic

QuickTraffic

www.quicktraffic.nl

Complete responsive website + Werknemersportaal

QuickTraffic BV, gevestigd in Deventer, levert een bijdrage aan de verkeersveiligeid met hun overheid-gecertificeerde verkeersregelaars.
Omdat de vorige website inmiddels verouderd was, is samen een nieuwe website ontworpen en gemaakt.

Hierbij is direct een automatiserings-slag toegepast met een Werknemersportaal.

Eddy: "De afgelopen periode zijn wij intensief bezig geweest met Tim voor een nieuwe website (www.quicktraffic.nl). Voordat we contact zochten met Tim, hadden wij van te voren alles op papier staan waaraan de website minimaal aan moest voldoen. Met tevens een inlog voor het personeel. Natuurlijk hebben wij met meerdere partijen rond de tafel gezeten. Dat de keuze op Tim is gevallen? Er was een duidelijke klik en de enthousiaste manier hoe hij vertelde over zijn vakgebied, waarbij hij aangaf zelf alles te coderen, was eigenlijk hetgeen wat ons over de streep trok.
Regelmatig kwamen we met nieuwe ideeën, zoals verlof aanvraag, opgebouwde uren moet te zien zijn, werk week briefjes via de site. Het werd allemaal geregeld. De communicatie verliep gemoedelijk en prettig via WhatsApp, mail en telefoon. Instellingen voor email, wordt even tussendoor geregeld. Al met al zijn wij zeer positief over de gang van zaken en dat heeft geresulteerd in een voor onze ogen fantastische website."

Den Design Floors

Den Design Floors

www.dendesignfloors.nl

Logo ontwerp + Complete responsive website + Product-pagina's

Voor Den Design Floors, het bedrijf van Dennie Wijnbergen is deze nieuwe webiste gemaakt. In goed overleg is eerst een nieuw Logo ontworpen, om daarna het ontwerp voor de nieuwe website, volledig in passende huisstijl te ontwerpen.
Deze moderne, nette website is het resultaat.

Den Design Floors is dé specialist voor Gietvloeren, PVC Vloeren en Wandafwerking.

Dennie: "De website ziet er echt goed uit! Bedankt voor alles!"

Stichting UP4S

Stichting UP4S

www.up4s.nl

Complete responsive website + Doneerformulieren incl Ideal + Nieuwsbrief

Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Uganda, Afrika. Inmiddels voorzien zij in scholing en huisvesting van honderden kinderen.

Toe aan een nieuwe/moderne website, is deze samenwerking aangegaan, met deze moderne, nette nieuwe webiste tot gevolg, met een frisse uitstraling en handige functionaliteiten, waardoor deze weer past bij hun organisatie.

Frank: "Onze website was nodig aan vernieuwing toe. Nadat wij tot op heden met vrijwilligers werkten bij het maken van onze website, hebben we besloten nu gebruik te maken van een professioneel bedrijf. Wij kenden Tim al vanuit onze kennissenkring en zijn daarom met hem in zee gegaan. 

Vanaf het begin is de samenwerking geweldig goed verlopen. Tim kwam met allerlei ideeën over de opzet en inrichting van onze website. De uitvoering ging ook heel voorspoedig, de website was ruim binnen de planning klaar.
Al met al zijn wij heel erg tevreden en kunnen we Nextdoormedia van harte aanbevelen!"

Vakantieboerderij Schalkhaar

Vakantieboerderij Schalkhaar

www.vakantieboerderijschalkhaar.nl

Complete responsive website + Beschikbaarheidskalender

Deze Vakantieboerderij in Schalkhaar, Deventer had een erg verouderde (zelfgemaakte/gratis) website en wilden het nu professioneel/goed aanpakken.
In goed overleg is een nieuw (en altijd uniek) ontwerp gemaakt, met deze vernieuwde website tot gevolg.

KOPexpo

KOPexpo

www.kopexpo.nl

Complete responsive website + Portfolio + Videoweergave

KOPexpo is een koploper op het gebeid van Standbouw, Interieurbouw en Shop-inShop.
Met gepaste trots is de nieuwe website opgeleverd, in goed overleg met de Marketing afdeling van KOP en Dennis van X-Pressive.
Het resultaat is een unieke website voor deze professionals op het gebied van Standbouw.

Dennis: "Altijd prettig samenwerken met NextDoorMedia. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Het resultaat mag er zijn; een mooie website met veel functionaliteit!"

Camping de Bosrand

Camping de Bosrand

www.debosrand.nl

Complete responsive website + Plattegrond

Voor deze gezellige camping op de Veluwe is een nieuwe website ontworpen. In tegenstelling tot de vorige website, is deze volledig responsive (dus geschikt voor alle beelschermen) en weer modern qua lay-out. De huisstijl, met de getekende achtergronden is hierbij behouden gebleven.

Jos en Krista: "Onze oude website moest verfrist worden. Door de ideeën van Tim is de nieuwe site dynamischer geworden. Makkelijk zelf te onderhouden en goed te bekijken op een tablet en telefoon.
De samenwerking verliep erg goed en wijzigingen worden snel doorgevoerd."

KATOO

KATOO

www.katoo.nl

Complete responsive website + Productweergave

KATOO levert sieraden van verschillende ontwerpers. Omdat de vorige website niet meer voldeed, is samen een nieuwe website ontworpen en gemaakt.

Mark en Erica: "Onze oude website was aan verandering toe. We hebben Tim benaderd via een zakelijke relatie in Deventer die in de zelfde branche zit als ons. Tim heeft voor ons een goed bereikbare site gebouwd. Hij is geduldig en komt met verfrissende ideeën. Al met al een fijne samenwerking."

Depot 19

Depot 19

www.depot19.com

Complete maatwerk webshop + productfilter + 2-talig

Voor de verkoop van vintage meubelen, accessoires en kunst, is een 2-talige webshop op maat ontworpen en gemaakt, volledig naar wens van Depot 19. Een mooi extra is de ingebouwde productfilter, om zo eenvoudiger het gewenste product te vinden.

Hans: "Tim van NextDoorMedia gaf ons vanaf het begin het vertrouwen dat hij onze grote klus aankon en dat hij onze wensen waar zou maken. Tijdens het hele proces van het ontwerp tot de realisatie bleek dat Tim veel kennis van zaken heeft. Hij heeft ons door alle onderdelen geloodst en het resultaat is een website waar we allemaal trots op zijn. We zijn er van overtuigd dat onze website met vintage design en kunst de komende jaren een groot succes gaat worden, mede mogelijk gemaakt door NextDoorMedia."

Ellen Korth

Ellen Korth

www.ellenkorth.com

Complete responsive webiste + portfolio + 2-talig

Samen met beeldend kunstenaar Ellen Korth is deze unieke website ontworpen/gemaakt.
Alle door Ellen gemaakte boeken/projecten worden op deze website netjes en stijlvol weergegeven.

Ellen: "Tim heeft voor mij een prachtige kunstzinnige website gebouwd. Ik wilde graag een website, die er anders uit moest zien dan een gewone website. Het was een buitengewoon goeie samenwerking en ik ben heel blij met mijn nieuwe site!"

1/5  >