Portfolio

Bekijk ons werk

Online marketing NextDoorMedia

Door onze jaren ervaring hebben wij een groot portfolio met al meer dan 100 geleverde projecten. Hieronder vind je er een greep uit ( 36 stuks). Laat je overtuigen door het unieke karakter van ieder van deze projecten. Wij gaan ook graag voor jou aan de slag.

Neem contact op

Theo Lens

Theo Lens

www.theolens.nl

Complete responsive website + Webshop

Enkele jaren geleden was de website voor Theo Lens al gemaakt. Deze is nu ge-update met nieuwe styling, teksten en een webshop.
Dit alles ter promotie van zijn nieuwe boek en album 'Home at last'.

Theo: “ Langs deze weg wil ik je bedanken voor jouw bijdrage aan mijn website. Je bent een creatieve en accurate ontwerper waar ik plezierig mee kan samen werken. Geen omhaal van woorden, snel van begrip en je levert het project ook nog op tijd af. Nogmaals dank hiervoor!

Bezoek deze website
Schildersbedrijf H Driessen

Schildersbedrijf H Driessen

www.schildersbedrijfhdriessen.nl

Complete responsive website

Dit schildersbedrijf in Schalkhaar en Lettele is al vele jaren een begrip in de omgeving.
Samen met Niels is in goed overleg een nieuwe website ontworpen en gemaakt, die modern is, maar toch ook het vertrouwde en authentieke uitstraalt war het bedrijf voor staat.

Niels: “ Wij hadden geen flauw benul wat voor website we wilden, maar door Tim zijn creativiteit en goede communicatie is het het een mooi resultaat geworden waar wij zeer tevreden mee zijn.

Bezoek deze website
Cleanfix

Cleanfix

www.schoonmaakbedrijfcleanfix.nl

Complete responsive website

De website van Yon van Cleanfix was toe aan vernieuwing. Na goed overleg kunnen we trots zijn op het resultaat. Een moderne, frisse website welke past bij de visie en uitstraling van het bedrijf.

Yon: “ Ik heb een goede samenwerking gehad met NextDoorMedia.

Bezoek deze website
Hertgers Binnen- & Buitenreclame

Hertgers Binnen- & Buitenreclame

www.hertgersreclame.nl

Complete responsive website

Hertgers Binnen- & Buitenreclame is een full service reclamebureau in Apeldoorn. Samen is een mooie website ontworpen welke volledig past bij de sfeer en stijl van het bedrijf.

John Hertgers: “ Zelf hadden wij een hele duidelijke visie van hoe onze site eruit moest komen te zien en Tim heeft hier perfect op ingespeeld. Wij vonden het een fijne samenwerking, er werd snel op gewenste aanpassingen ingespeeld en alles was mogelijk. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Bezoek deze website
Zorgzaam Scheiden

Zorgzaam Scheiden

www.zorgzaamscheiden.nl

Complete responsive website + Blog

Zorgzaam Scheiden begeleidt mensen tijdens het hele proces van de scheiding, met oog voor de kinderen / het gezin.
In goed overleg is samen met Jeremy en Myrthe deze nieuwe website ontworpen en gemaakt. Inclusief blog, welke eenvoudig gedeeld kan worden op social media.

Jeremy en Myrthe: “ Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe website. En krijgen hier ook hele positieve reacties op. Wij hebben zeer prettig met Tim samengewerkt. Hij reageerde erg snel en we konden snel met hem schakelen.

Bezoek deze website
Herenkapsalon Bennie Koopman

Herenkapsalon Bennie Koopman

www.herenkapsalonbenniekoopman.nl

Complete responsive website + One-page + Koppeling afsprakensysteem

Herenkapsalon Bennie Koopman, dé herenkaper in Apeldoorn, was in 2010 één van de eerste opdrachtgevers. Omdat dit bedrijf met de tijd mee gaat, is nu de derde vernieuwde website gemaakt en opgeleverd, zodat deze weer helemaal modern is en passend  bij de sfeer en stijl van deze herenkapper.
Er is gekozen voor een one-page, waardoor alle informatie op 1 pagina te vinden is.
Ook is er een online afspraken systeem in geïntegreerd.

Bennie: “ NextDoorMedia is onze vaste websitemaker en heeft weer mooi werk afgeleverd deze derde keer. In goed overleg is deze nieuwe website stap voor stap tot stand gekomen, waarbij ieder onderdeel goed samen is besproken en besloten. Wij en onze klanten zijn erg te spreken over het resultaat!

Bezoek deze website
De Fietsenmaker Apeldoorn

De Fietsenmaker Apeldoorn

www.defietsenmaker.com

Complete responsive website + Productweergave + Uitgebreide SEO

Voor deze fietsenmaker en fietsenwinkel in Apeldoorn is een nieuwe, moderne website gemaakt, waardoor deze weer helemaal van deze tijd is.
Ook is een producten weergave gemaakt, zodat nieuwe fietsen en aanbiedingen op de website geplaatst kunnen worden.

Daarbij heeft deze website intensief onderhoud, om goed te (blijven) scoren in Google en de gebruikerservaring te blijven verbeteren.

Peter en Paul: “ Tim heeft ons super geholpen met onze site. Komt met goede ideeën en luistert goed naar hoe wij het willen hebben.

Bezoek deze website
In2sep

In2sep

www.in2sep.com

Complete responsive website

In2sep is gespecialiseerd in technieken voor het scheiden van water van onder andere olie, zand, zout, stof, etc. 
In goed overleg is een nieuwe website voor deze partij ontwikkeld.

Rob: “ Tim heeft een mooie website gemaakt voor In2sep B.V., we zijn blij met het resultaat!

Bezoek deze website
Scherpenzeel Auto's

Scherpenzeel Auto's

www.scherpenzeelautos.nl

Logo + Complete responsive website + Koppeling met AutoDealers

Voor deze autodealer van jonge occasions in Eerbeek is een nieuwe, moderne logo en website gemaakt, volledig in gewenste huisstijl. In goed overleg met Autodealers.nl, is een koppeling gemaakt voor het tonen van de occasions.

John en Ronald: “ NextDoorMedia heeft de website voor ons Scherpenzeelauto's ontwikkeld. Naast de bouw van deze website heeft NextDoorMedia ook het design ontworpen en ons op vele facetten geadviseerd. Wij kunnen niet anders zeggen dat dit alles door een perfecte samenwerking tot stand is gekomen. NextDoorMedia is een media bedrijf wat wij door de manier zoals zij werken, adequaat, correct maar ook zekers kwalitatief bij een ieder kunnen aanbevelen van ondernemer tot particulier. Waar diverse vorige webbouwers steken lieten vallen als het niet halen van de deadline, slechte communicatie of elkaar niet begrijpen is het voordeel van NextDoorMedia dat zij de klant wel begrijpen!. Puur door te luisteren naar de klant. Zij spelen in op de wens van de klant, en communiceren zeer correct waardoor helderheid naar voren komt en wat zich uiteindelijk uit in een zeer plezierige samenwerking met als resultaat een passende website.

Bezoek deze website
MobiliteitCentraal.nl

MobiliteitCentraal.nl

www.mobiliteitcentraal.nl

Complete responsive website + Forum + Blog/Nieuws + Leden-inlog + veel meer

MobiliteitCentraal.nl is een online platform over alle vormen van Mobiliteit in Nederland. Samen is dit platform verwezenlijkt, met vele onderdelen en functionaliteiten, om zo een compleet portaal over mobiliteit te verkrijgen.

Marieke: “ Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat. De site laadt snel en is functioneel. NDM is bovendien altijd goed bereikbaar voor vragen en overleg en daarom warm aanbevolen door ons, merci. Tot ziens op onze Forums.

Bezoek deze website

Samenwerken met NextDoorMedia

Dan kies je voor persoonlijk contact, blijvende betrokkenheid en ├ęcht maatwerk!

Heb je vragen, wil je support of een afspraak maken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, appen, sms-en, mailen of het formulier invullen. Wij staan voor je klaar!

contact@nextdoormedia.nl 06 4258 3210 /NDMwebsites @NDMwebsites +NextDoorMediaDeventer /nextdoormedia /company/NextDoorMedia

Wij wijzen je op onze privacyverklaring