Portfolio

Bekijk ons werk

Online marketing NextDoorMedia

Door onze jaren ervaring hebben wij een groot portfolio met al meer dan 100 geleverde projecten. Hieronder vind je er een greep uit ( 41 stuks). Laat je overtuigen door het unieke karakter van ieder van deze projecten. Wij gaan ook graag voor jou aan de slag.

Neem contact op

Newtral mouse

Newtral mouse

www.newtralmouse.eu

Complete responsive website + One-page + Meertalig

In opdracht van Backshop BV. is een website ontworpen en vervaardigt voor het promoten van de Microtouch Newtral Mouse, dé ergonomische muis. 
De website is gemaakt als one-page, waarbij alle informatie op één lange pagina staat waar d.m.v. het menu doorheen gescrollt kan worden. Ook is er een meertaligheid in gebouwd.

Alex: “ Uitstekende webdesigner! Tim heeft voor ons in korte tijd een moderne site gebouwd, die één van onze merken promoot. In meerdere talen en met een professioneel ontwerp.

Bezoek deze website
Van Italiaanse Bodem

Van Italiaanse Bodem

www.vanitaliaansebodem.nl

Complete responsive website + Webshop

Van Italiaanse Bodem levert Italiaanse streekproducten, rechtstreeks van lokale leveranciers.
In goed overleg is een webshop ontworpen en gemaakt, volledig in de sfeer en stijl waar Van Italiaanse Bodem voor staat.

Michel: “ NextDoorMedia heeft onze website volledig aangepast aan de huidige tijd. Dat is meer dan prima gelukt. Bedrijf denkt goed mee en komt met creatieve oplossingen en een website die super goed werkt op laptop en mobiel. We zijn hier zeer tevreden mee!

Bezoek deze website
Instain Installatietechniek

Instain Installatietechniek

www.instain.nl

Complete responsive website + Portfolio + Nieuws/Tijdlijn + Vacatures

Instain B.V. is een innovatief en flexibel installatiebedrijf in Deventer.
Na de naamswijziging van Steenbruggen naar Instain is in goed overleg een nieuwe website ontworpen en gemaakt met een unieke en eigen look en feel. 
De referenties, nieuwoverzicht in de vorm van een tijdlijn en vacaturepagina maken het geheel compleet.

Matthijs: “ NextDoorMedia heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. De website was het sluitstuk na een naamwijzigingstraject en moest in weinig tijd, vanuit niets, gebouwd worden. In combinatie met marketingbureau Thoast is er iets heel moois ontstaan. Tim kenmerkt zich door kritisch te blijven ook al is de druk hoog!

Bezoek deze website
Deventer Escape

Deventer Escape

www.deventer-escaperoom.nl

Complete responsive website + One-page + Online Afspraken

Deventer Escape heeft een originele en uitdagende escaperoom gebouwd waarbij de inrichting van de ruimtes zo goed mogelijk binnen de sfeer van het thema zijn uitgevoerd. Met jouw team moet je door middel van unieke en originele puzzels de weg vinden naar de uitgang van de ruimte. Door het online afspraken systeem kan eenvoudig online gereserveerd worden.
Na de eerste website enkele jaren gehad te hebben, is deze recent volledig vernieuwd. Hierbij is gekozen voor een one-page website, waarbij de meeste informatie op 1 lange pagina te vinden is.

Theo: “ Er was steeds ruimte om initiatieven en suggesties met elkaar uit te wisselen. Dan zorgde Tim ervoor dat dit snel, creatief en vakkundig in de website werd verwerkt. We kijken terug op een prettige samenwerking met als resultaat onze prachtige website. Voor de nabije toekomst zullen we zeker contact blijven houden om de website verder uit te breiden.

Bezoek deze website
Bessels Architecten

Bessels Architecten

www.bessels.com

Compete responsive website + Portfolio

Bessels Architecten is een gevestigde naam in de regio met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van architectuur, engineering en bouwmanagement. In goed overleg is een nieuwe, moderne website ontworpen en gemaakt, waarbij de projecten centraal staan. We zijn beiden trots op het eindresultaat!

Frederiek: “ Tim, je hebt ons op plezierige wijze naar onze nieuwe website begeleid. Je pro-actieve houding waarderen wij zeer. Wij zijn trots op het resultaat dat wij gezamenlijk hebben bereikt.

Bezoek deze website
Become Fit

Become Fit

www.become-fit.nl

Complete responsive website

Samen met Esther is deze nette website gemaakt. 

Esther: “ Ik ben uiterst tevreden met mijn nieuwe site become-fit.nl. NextDoorMedia heeft in een korte tijd een overzichtelijke en mooie site gemaakt. Mijn wensen en aanpassingen zijn naar tevredenheid en accuraat uitgevoerd, door Tim. Ik beveel NextDoorMedia van harte aan!!

Bezoek deze website
Theo Lens

Theo Lens

www.theolens.nl

Complete responsive website + Webshop

Enkele jaren geleden was de website voor Theo Lens al gemaakt. Deze is nu ge-update met nieuwe styling, teksten en een webshop.
Dit alles ter promotie van zijn nieuwe boek en album 'Home at last'.

Theo: “ Langs deze weg wil ik je bedanken voor jouw bijdrage aan mijn website. Je bent een creatieve en accurate ontwerper waar ik plezierig mee kan samen werken. Geen omhaal van woorden, snel van begrip en je levert het project ook nog op tijd af. Nogmaals dank hiervoor!

Bezoek deze website
Schildersbedrijf H Driessen

Schildersbedrijf H Driessen

www.schildersbedrijfhdriessen.nl

Complete responsive website

Dit schildersbedrijf in Schalkhaar en Lettele is al vele jaren een begrip in de omgeving.
Samen met Niels is in goed overleg een nieuwe website ontworpen en gemaakt, die modern is, maar toch ook het vertrouwde en authentieke uitstraalt war het bedrijf voor staat.

Niels: “ Wij hadden geen flauw benul wat voor website we wilden, maar door Tim zijn creativiteit en goede communicatie is het het een mooi resultaat geworden waar wij zeer tevreden mee zijn.

Bezoek deze website
Cleanfix

Cleanfix

www.schoonmaakbedrijfcleanfix.nl

Complete responsive website

De website van Yon van Cleanfix was toe aan vernieuwing. Na goed overleg kunnen we trots zijn op het resultaat. Een moderne, frisse website welke past bij de visie en uitstraling van het bedrijf.

Yon: “ Ik heb een goede samenwerking gehad met NextDoorMedia.

Bezoek deze website
Hertgers Binnen- & Buitenreclame

Hertgers Binnen- & Buitenreclame

www.hertgersreclame.nl

Complete responsive website

Hertgers Binnen- & Buitenreclame is een full service reclamebureau in Apeldoorn. Samen is een mooie website ontworpen welke volledig past bij de sfeer en stijl van het bedrijf.

John Hertgers: “ Zelf hadden wij een hele duidelijke visie van hoe onze site eruit moest komen te zien en Tim heeft hier perfect op ingespeeld. Wij vonden het een fijne samenwerking, er werd snel op gewenste aanpassingen ingespeeld en alles was mogelijk. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Bezoek deze website

Samenwerken met NextDoorMedia

Dan kies je voor persoonlijk contact, blijvende betrokkenheid en ├ęcht maatwerk!

Heb je vragen, wil je support of een afspraak maken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, appen, sms-en, mailen of het formulier invullen. Wij staan voor je klaar!

contact@nextdoormedia.nl 06 4258 3210 /NDMwebsites @NDMwebsites +NextDoorMediaDeventer /nextdoormedia /company/NextDoorMedia

Wij wijzen je op onze privacyverklaring