Portfolio

Bekijk ons werk

Online marketing NextDoorMedia

Door jarenlange ervaring is er een groot portfolio met al meer dan 100 geleverde projecten. Hieronder vind je er een greep uit ( 46 stuks). Laat je overtuigen door het unieke karakter van ieder van deze projecten. Ook voor jou ga ik graag aan de slag.

Neem contact op

STAATER Investment

STAATER Investment

www.staaterinvestment.nl

Complete responsive website + Blog

Voor deze investeerders met een eigen visie, is in goed overleg een nieuwe website ontworpen en gemaakt welke goed laat zien waar ze voor staan. 
Zij staan voor Kracht, Lef en Moed, zijn gedreven door waarde, hebben focus op mensen en willen delen met impact.

Hessel Jan: “ Tim van NextDoorMedia zien wij als een betrokken en meedenkende opdrachtnemer. Denkt mee in het zoeken naar passende oplossingen om onze site van STAATER Investment optimaal tot zijn recht te laten komen. Zijn kijk en visie op het ontwerpen, positioneren en onder de aandacht brengen van onze site hebben wij als bijzonder klantgericht ervaren!

Bezoek deze website
Natrada - natuurproducten

Natrada - natuurproducten

www.natrada.nl

Complete responsive website + Productweergave + Filtersysteem + Productimport

Voor Natrada, groothandel in biologische producten, hebben we in goed overleg een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld welke 3 eerdere websites omvat. Nu wordt hun aanbod in biologische verzorgingsproducten en biologische wijnen mooi en overzichtelijk weergegeven op één website, met ieder een Merken-overzicht en het Assortiment met uitgebreide zoekfunctie en filters. Voor het plaatsen en updaten van alle producten hebben we een importeer-systeem ontwikkeld zodat een Export vanuit hun eigen beheersysteem eenvoudig in de website geïmporteerd kan worden.

Ramon: “ Een erg prettige samenwerking! Tim gaat net zo lang door tot alles tot in detail klopt.

Bezoek deze website
Bessels Architecten

Bessels Architecten

www.bessels.com

Compete responsive website + Portfolio

Bessels Architecten is een gevestigde naam in de regio met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van architectuur, engineering en bouwmanagement. In goed overleg is een nieuwe, moderne website gerealiseerd, waarbij de projecten centraal staan. We zijn beiden trots op het eindresultaat!

Mandy: “ Tim, hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Onze vorige website heb je ook voor ons gemaakt, de samenwerking en het resultaat waren toen goed. Na enige jaren waren we echter wel weer toe aan een nieuwe uitstraling, dus vandaar ook nu weer met jou de samenwerking opgezocht.

Bezoek deze website
Hoveniersbedrijf Boerhof

Hoveniersbedrijf Boerhof

www.hoveniersbedrijfboerhof.nl

Complete responsive website

Voor hoveniers-werkzaamheden in Deventer, Zwolle, Raalte en omgeving kun je goed terecht bij Hoveniersbedrijf Boerhof van Nick Boerhof.
Eenmaal toe aan een nieuwe, modernere en goed vindbare website, is in goed overleg deze nieuwe website ontworpen en gemaakt. Hierbij is ook voorzien in nieuwe teksten welke de bezoeker goed aanspreken, maar tegelijk ook rekening houden met de vindbaarheid op internet (SEO).

Nick: “ Tim heeft een nieuwe website voor ons bedrijf gemaakt. Alles is mogelijk, zelf alles bij houden of het uit handen geven aan hem. Wij hebben voor het laatste gekozen en dat bevalt goed. Wij zijn tevreden en raden hem aan!! 

Bezoek deze website
De Hanze Uitvaartzorg

De Hanze Uitvaartzorg

www.dehanzeuitvaartzorg.nl

Complete responsive website + Blog

Een liefdevol afscheid met goede begeleiding is waar De Hanze Uitvaartzorg van Alexander IJsendorn voor staat.
Samen zijn we tot deze nieuwe website gekomen, welke precies de sfeer, info en uitstraling geeft wat dit bedrijf uniek maakt.

Alexander: “ Bij de totstandkoming van mijn website heeft Tim van NextDoorMedia mij uitermate goed geadviseerd. Met zijn deskundige, persoonlijke en praktische aanpak heeft hij ervoor gezorgd dat er een mooie, frisse en bruikbare website gebouwd is... en ook nog eens goed te vinden. Opvallend in de dienstverlening vind ik het enthousiasme en het inleven in wat De Hanze Uitvaartzorg nodig heeft: een frisse opzet met heldere keuzemogelijkheden en duidelijke info. Niet teveel en overzichtelijk. Als je iets aan Tim vraagt, denkt hij met je mee en dat doet hij vaak out of the box. Er komen dan heel verrassende en onverwachte oplossingen naar boven. Top Tim!

Bezoek deze website
Ballonkunstenaar Patrick

Ballonkunstenaar Patrick

www.ballonkunstenaarpatrick.nl

Complete responsive website + Fotogalerijen + Offerteformulieren

Jaren na de eerste website was het nu tijd voor een nieuwe, frisse en modernere website.
In goed overleg met Patrick is een nieuw ontwerp gemaakt en de nieuwe website opgebouwd/gerealiseerd, waar we beiden trots op kunnen zijn!

Patrick: “ Na vele jaren trouwe dienst was het tijd voor een compleet nieuwe, frisse website. Als creatief, artistiek persoon ben ik vaak heel eigenwijs in mijn ideeën en wil ik dingen uittesten. Tim gaat daar gelukkig heel geduldig en begripvol mee om, wat heel prettig werkt. Mijn aanbod heeft veel verschillende facetten. Tim kwam steeds met goede oplossingen om dit helder en overzichtelijk in de website op te nemen. En het resultaat mag er (wederom) zijn! Met inmiddels twee websites professioneel uitgevoerd door NextDoorMedia kan ik Tim van harte aanbevelen bij iedereen die de stap wilt maken naar een goed werkende en goed ogende website. Ook na de oplevering blijft Tim ondersteunend betrokken bij het project. Technische updates, vragen van mijn kant, etc. Erg fijn!

Bezoek deze website
Ecostay

Ecostay

www.ecostay.nl

Complete responsive website + Accomodatie-weergave + Boekingssysteem (incl iDeal) + Blog/Nieuws + Meertaligheid

Voor een vakantie in de natuur op het Ecolandgoed of op een woonark ga je 'natuurlijk' naar Ecostay. Daarnaast is er de Natuurtuin en Massagesalon Latembre. Dit waren afzonderlijke websites, toe aan vernieuwing. Samen met Raoul is in goed overleg een nieuwe website ontwikkeld, waar alle onderdelen in zijn samengevoegd. Het geïntegreerde beschikbaarheids- en boekingssysteem en nieuwtjes-module, maken het tot een volwaardig project waar we beiden trots op zijn!

Raoul: “ We zijn heel tevreden met onze nieuwe website! Het project liep erg goed. Tim is professioneel en door de korte lijnen en flexibiliteit is het een fantastische site geworden. Het is een complexe site met geïntegreerde boekingssysteem die door de goede samenwerking een groot succes is geworden.

Bezoek deze website
Ten Have Vloeren

Ten Have Vloeren

www.tenhavevloeren.nl

Complete responsive website + Referenties

Voor vloeren in Deventer en omgeving, kun je het beste terecht bij Jaap ten Have! Passie voor het vak, meer dan 15 jaar ervaring en een nuchtere, doeltreffende aanpak maken dit bedrijf uniek!
Toe aan een nieuwe, moderne website, nam Jaap contact met ons op. In goed overleg hebben we deze ontworpen en gemaakt en zijn beiden trots op het resultaat!

Jaap en Brenda: “ Tim heeft ons vakkundig en super goed geholpen. Het resultaat is super geworden! Wij hebben zelf bijna geen verstand van zaken. Alles ging in goed overleg en uitleg was ook nooit te veel. Nogmaals bedankt!

Bezoek deze website
Cafe De Bisschop

Cafe De Bisschop

www.debisschopdeventer.nl

Complete responsive website

Café De Bisschop op de Brink in Deventer. Dé plek voor borrelen en uitgaan in Deventer Centrum. We zijn trots dat we voor deze plaatsgenoot een nieuwe website hebben mogen ontwerpen en maken. Door echt maatwerk een volledig eigen sfeer en stijl, passend bij deze uitgaansgelegenheid.

Rhandy: “ Enorm tevreden over Nextdoormedia. Erg prettige samenwerking gehad met een enorm goed resultaat. Handig in gebruik, ook voor mensen die wat minder technisch zijn. Tim is super begaan en werkt professioneel. Dikke 5 sterren!

Bezoek deze website
myNewLife

myNewLife

www.mynewlife.nl

Complete responsive website + Gastenboek

Nancy Valk is een gewichtsconsulente en stoppen met roken coach uit Deventer. Voor haar bedrijf myNewLife is deze nette, eenvoudige website gemaakt, passend bij haar visie en sfeer. Als extra functionaliteit is een Gastenboek gemaakt waar gemakkelijk reacties in geplaatst kunnen worden door tevreden klanten.

Nancy: “ Tim heeft een prachtige website voor me gemaakt. Hij weet heel goed door te dringen tot de kern van je bedrijf, en dat om te vormen tot een website die bij je past en je boodschap echt overbrengt. Door hem heb ik soms echt andere keuzes gemaakt vwb design en inhoud, heel constructieve input! Reageert erg snel op vragen, en geeft heel duidelijke uitleg. Ik ben een zeer tevreden klant!

Bezoek deze website
Newtral mouse

Newtral mouse

www.newtralmouse.eu

Complete responsive website + One-page + Meertalig

In opdracht van Backshop BV. is een website ontworpen en vervaardigt voor het promoten van de Microtouch Newtral Mouse, dé ergonomische muis. 
De website is gemaakt als one-page, waarbij alle informatie op één lange pagina staat waar d.m.v. het menu doorheen gescrollt kan worden. Ook is er een meertaligheid in gebouwd.

Alex: “ Uitstekende webdesigner! Tim heeft voor ons in korte tijd een moderne site gebouwd, die één van onze merken promoot. In meerdere talen en met een professioneel ontwerp.

Bezoek deze website
Instain Installatietechniek

Instain Installatietechniek

www.instain.nl

Complete responsive website + Portfolio + Nieuws/Tijdlijn + Vacatures

Instain B.V. is een innovatief en flexibel installatiebedrijf in Deventer.
Na de naamswijziging van Steenbruggen naar Instain is in goed overleg een nieuwe website ontworpen en gemaakt met een unieke en eigen look en feel. 
De referenties, nieuwoverzicht in de vorm van een tijdlijn en vacaturepagina maken het geheel compleet.

Matthijs: “ NextDoorMedia heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. De website was het sluitstuk na een naamwijzigingstraject en moest in weinig tijd, vanuit niets, gebouwd worden. In combinatie met marketingbureau Thoast is er iets heel moois ontstaan. Tim kenmerkt zich door kritisch te blijven ook al is de druk hoog!

Bezoek deze website

Samenwerken met NextDoorMedia

Dan kies je voor persoonlijk contact, blijvende betrokkenheid en ├ęcht maatwerk!

Heb je vragen, wil je support of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door te e-mailen of door het formulier in te vullen. Ik help je graag!

[email protected] /NDMwebsites @NDMwebsites /nextdoormedia /company/NextDoorMedia

Wij wijzen je op onze privacyverklaring