Uw website geschikt voor Tablet en Smartphone

responsive webdesign

Tegen een kleine meerprijs maakt NextDoorMedia uw nieuwe website volledig geschikt voor alle beeldschermen. Van breedbeeld, tot tablet tot mobiele telefoon.

Zo krijgt u niet 1, maar 5 varianten:

  • Breedbeeld monitor
  • Gewone monitor/tablet horizontaal
  • Tablet verticaal
  • Mobiele telefoon horizontaal
  • Mobiele telefoon verticaal

Dus wanneer een bezoeker een groot beeldscherm heeft dan zal er veel ruimte in de breedte zijn op het scherm, waardoor er plek is voor meerdere elementen naast elkaar. Wordt er echter gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een iPad, tablet, of een mobiele telefoon, dan zullen de tekst en afbeeldingen op de website hier automatisch op worden aangepast.

Omdat hierdoor geen aparte websites worden gemaakt voor de verschillende beeldschermen, hoeft deze maar op één locatie bijgehouden te worden qua inhoud.

Offerte aanvragen >>Logo laten ontwerpen >> Bekijk de Portfolio >>Neem contact op >>


Waarom?

De afgelopen jaren heeft mobiel internet een enorme opmars gemaakt. Een trend die zich naar verwachting steeds verder zal doorzetten.  Onderzoek wijst uit dat er vandaag de dag meer mensen via mobiele dragers op het internet surfen dan via een gewone computer. Daarbij wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van tablets, netbooks (kleine laptops) en natuurlijk smartphones.
Tegelijkertijd blijven ook beeldschermen van desktops zich ontwikkelen. Ze worden steeds groter en scherper. Inmiddels is het nieuwste snufje de “curved”, een gebogen beeldscherm, op de markt gebracht. De volgende innovatie (3D technologie zonder 3D bril) is onderweg.
Het resultaat van al deze ontwikkelingen is dat er simpelweg geen standaard beeldscherm resolutie is waarvoor ontworpen kan worden.

Mobiele apparaten zijn in opkomst. Zo wordt voorspeld dat er in 2014 meer mensen via een mobiel apparaat op het internet zullen surfen dan via een gewone computer. Daarbij wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van netbooks (kleine laptops) en zijn tegelijkertijd ook beeldschermen van groot formaat in opkomst. Het resultaat daarvan is dat er simpelweg geen standaard beeldscherm resolutie is waarvoor ontworpen kan worden.