Logo laten ontwerpen

Laat voordelig een uniek logo ontwerpen. Voor maar € 250,00 (excl. BTW) krijgt u 3 unieke logo voorstellen. Deze kunnen hierna onbeperkt gewijzigd worden, tot u volledig tevreden bent.

Waarom is een logo (beeldmerk) zo belangrijk, juist op internet?

Hoewel alle informatie op internet praktisch onuitwisbaar is, wordt het internet als vluchtig medium beschouwd. Gebruikers ‘scannen’ meer dan dat ze daadwerkelijk lezen. Een beeld(merk) beklijft beter dan tekst.
Dus met een goed beeldmerk:

-is uw product of dienst beter herkenbaar
Wanneer uw logo aansluit bij de huisstijl en terug te vinden is op de website, het visitekaartje, de folders en de flyers, maar ook op de envelop en de facturen, versterkt het de herkenbaarheid bij uw potentiële klanten.

-geeft een professionele indruk
Veel internet gebruikers laten zich leiden door de eerste indruk die een bedrijf achterlaat op de website. Een uniek logo is pakkend en wervend.

-bent u onderscheidend van de concurrentie
Met de verzorgde eerste indruk en de herkenbaarheid onderscheidt u zich van de concurrentie.

Wilt u een logo laten ontwerpen of heeft u hier nog vragen over? Neem vrijblijvend contact op!

Geen templates of sjablonen - 100% origineel!

De ontwerpen zijn 100% origineel. Er wordt geen gebruik gemaakt van templates of sjablonen. Van de basis tot het eindresultaat wordt het logo uniek ontworpen!


Hoe werkt het?

Nadat u goed duidelijk heeft gemaakt wat uw wensen zijn, ontvangt u 3 unieke ontwerpen waar u er één van kiest. Uw keuze kan hierna nog onbeperkt gewijzigd worden, tot het gewenste eindresultaat. Nadat u volledig tevreden bent, ontvangt u het logo in vele bestandstypes (jpg, png, gif, pdf), geschikt voor vele toepassingen.

3 ontwerpen niet genoeg?
Wilt u meer keuze? Voor € 75,00 meer, dus voor € 325,00 (excl. BTW) ontvangt u geen 3, maar 6 unieke voorstellen.
Eventueel is het ook na ontvangst van de 3 voorstellen mogelijk om de extra 3 voorstellen aan te vragen.

Klik hier om uw logo te bestellen

Logo Bestellen

Velden met * zijn verplicht