Google Optimalisatie - SEO

Natuurlijk wilt u goed gevonden worden in Google of andere zoekmachine. Ook voor Search Engine Optimalisation (SEO) zit u goed bij NextDoorMedia.

De optimalisatie bestaat in hoofdlijnen uit een aantal stappen. Het unieke van NDM is dat behalve de eenmalige werkzaamheden, wij ook betrokken blijven bij uw website. Zo zal de optimalisatie steeds aangepast worden en zo ook optimaal blijven!

SEO doen we zo:

  • Zoekwoord analyse
    Eenvoudig gezegd zal samen met u uitgezocht worden op welke zoektermen de website zich zal richten. Waar zal uw potentiële klant op zoeken om een bedrijf als het uwe te vinden?
  • SEO toepassen
    Vóór het online gaan van de website, zal iedere pagina optimaal worden ingericht aan de hand van de zoektermen. Behalve de inhoud (relevante teksten, kop-teksten, opsommingen), zal hierbij ook een aantal zaken afgestemd worden in de code (titels, meta-tags, html5-tags). Hierbij is het belangrijk dat de inhoud overeenkomt met de code.
  • SEO onderhouden
    Bij het 3-maandelijkse technische Onderhoud, wordt standaard de SEO in kaart gebracht, waarbij tips aan u worden geven voor het verder verbeteren van de vindbaarheid van uw website. U kunt er ook voor kiezen om NextDoorMedia de SEO maandelijks bij te laten houden. Hierbij wordt aan de hand van de verzamelde bezoekersinformatie in de gaten gehouden of er daadwerkelijk gezocht wordt op de gekozen zoektermen, of de geoptimaliseerde pagina's juist zijn ingericht en worden de nodige aanpassingen doorgevoerd.

Al met al is de Google Optimalisatie een proces. De zoektermen die mensen gebruiken kunnen veranderen, uw aanbod of inhoud kan veranderen, de meest optimale manier van coderen verandert en ook Google kan zijn internet protocol aanpassen.

Met SEO van NextDoorMedia wordt en blijft uw website goed vindbaar!

Lees ook het artikel 5 trucjes om hoger in Google te komen (maar niet werken).

Schaalbare website >>Gebruiksvriendelijk CMS >> Bekijk de Portfolio >>Neem contact op >>