CMS Made Simple

Gebruiksvriendelijk CMS systeem

Een CMS systeem om zelf de inhoud te wijzigen

Bij NextDoorMedia wordt je maatwerk website standaard voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Door middel van een CMS (Content Management System) kan eenvoudig zelf de inhoud van de website aangepast worden, zonder enige programmeerkennis.

Je hoeft niet voor iedere wijziging contact op te nemen met de websitemaker en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Welk CMS is echt gebruiksvriendelijk?

Na vele Content Management Systemen te hebben onderzocht om het meest gebruiksvriendelijke CMS te vinden is gekozen om te werken met CMS Made Simple
CMS Made Simple is een open source CMS, welke gemaakt is voor de professionele websitemaker en de onervaren eindgebruiker.

Binnen CMS made Simple is alles mogelijk, waarbij de enige beperking de kundigheid van de webbouwer is. Omdat dit CMS uitgaat van eigen gemaakte en gecodeerde website, zijn er geen beperkingen in functionaliteit.
Daarentegen blinkt dit CMS ver uit boven de andere systemen wat betreft gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voor u als eindgebruiker.

Lees ook: Waarom wij niet met WordPress werken

Wilt je ook een website laten maken en eenvoudig zelf onderhouden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Samenwerken met NextDoorMedia

Dan kies je voor persoonlijk contact, blijvende betrokkenheid en ├ęcht maatwerk!

Heb je vragen, wil je support of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door te e-mailen of door het formulier in te vullen. Ik help je graag!

[email protected] /NDMwebsites @NDMwebsites /nextdoormedia /company/NextDoorMedia

Wij wijzen je op onze privacyverklaring