Afbeeldingen uploaden en plaatsen tussen de tekst

 1. Het uploaden van afbeeldingen welke daarna geplaatst worden tussen de tekst/inhoud, kan middels dezelfde 'editor' als waarmee de teksten worden aangepast. (Zie ook de uitleg over 'Tekst wijzigen / toevoegen')
 2. Klik in de tekst op de plek waar de afbeelding zal gaan komen
 3. Klik in de knoppenbalk op 'Afbeelding invoegen/bewerken'
 4. Er verschijnt een pop-up schermpje. Klik op de knop 'Bladeren'
 5. Nu komen alle afbeeldingen in beeld die al eens geupload zijn. Hieruit kan gekozen worden om een afbeelding te plaatsen.
 6. Om een neuwe afbeelding te uploaden, klik op de knop 'Bladeren' of 'Kies Bestand' (afhankelijk van computer systeem)
 7. Na het selecteren van een afbeelding van de eigen computer, kom de bestandsnaam in het veld naast de knop te staan. Selecteer het vakje 'Veschaal naar' en klik op de knop 'Upload'
 8. Om een Afbeelding te plaatsen kan na stap 4 een afbeelding gekozen worden. Deze verschijnt dan in een pop-up schermpje. Ga hier naar het tabblad 'Weergave' om de instellingen van de afbeelding in te stellen.
 9. Kies hier de juiste afmeting. Bij 'Klasse' kan gekozen worden of de afbeelding links of rechts naast de tekst moet komen.
 10. Klik op 'Invoegen' om de afbeelding in te voegen. Om later de instellingen van de afbeelding te wijzigen, klik op de geplaatste afbeelding en klik op de knop 'Afbeelding invoegen/bewerken' in de knoppenbalk.
 11. Vergeet niet na het plaatsen van een afbeelding, ook de pagina zelf weer op te slaan, dor onder- of bovenaan de pagina te klikken op 'Versturen' of 'Toepassen'